Dagens Köp!

image2796 Köpte den här klänningen på Mango. Jag är verkligen helt galen i att ha klänning och leggings på mig, finns inget bekvämare! Valde en väldigt mörk grön färg på skjortklänningen som jag tror blir fin till mina gröna ögon. Till våren blir det snygg att kombinera med ankelboots och skinnjacka tänkte jag, men än så länge får det bli stövlar och kofta  : )

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Verkligen! Finns inget skönare att ha på sig än klänning och tights eller strumpbyxor! Jeans har blivit obekvämt :p
    Skitsnygg klänning från Mango btw !

  2. Fridah: åh va kul att du gillade den!! 🙂
    B: Tack, åh hoppas det! 🙂
    Sarah: Precis!!! Jag orkar knappt ha på mig jeans längre, jag fattar inte vad som har hänt, jag får panik bara efter några minuter och vill genast byta till leggings och klänning igen. Kanske har jag fel jeans, vet inte, men fy vad de klämmer över allt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *