Gari Halliwell fick tag på guldklänningen!

image2693 (Guldklänningen från HM)
Det var många kändisar som var inbjudna till Victorias Secret Fashion show. Spice Girls poserade vant på "röda mattan" (som var rosa såklart) och balnd dem syntes Geri Halliwell i guldklännignen från Roberto Cavalli för HM. Klännigen är verkligen supersnygg men undrar om hon var med och fightades i HM butiken för att få den eller om hon fick den hemskickad?! Det senare skulel jag gissa på! ; ) På "rosa mattan" syntes även söta Eva Longoria och Hayden Panettiere. Posh hade valt en minst sagt konstig klänning, Både Ginger Spice, Baby Spice och Scary Spice hade valt gnistrande paljettklänningar så det är bara att konstatera att paljettklänningar är verkligen är en av årets största modetrender!

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag tror att hon har en lyxigare variant. Hennes klanning ar annorlunda i urringningen och verkar ha en bystier. Dessutom ar hennes parlor tvafargade. Roberto har nog kopierat sig sjalv for H&M.

  2. Jo, underlig var ordet.
    (Jag är tillbaka från Berlin nu och försöker läsa igebn bloggar, det är annars därför det varit tyst från mig ett par dagar.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *