Dagens Drömoutfit!

image2308
Idag drömmer jag om en krispikt fräsch look med massor av blänkande läckert lack till. 🙂
1.
Vit snygg skjorta med söta detaljer från Tory Burch
2. Jeans i den perfekta blåa färgen från Sass & Bide
3. Snygga och bekväma stövlar i lack med coola dragkedjedetaljer från Miu Miu
4. Matchar med en stor snygg lackväska från Dolce & Gabbana
5. Avslutar med mitt drömarmband i klassiskt orange från Hermés.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Snygga jeans,jag har ju varit sugen på Sass&Bide jeans länge och jag upptäckte det märket 2004 då jag var i Aus 🙂 Tycker dom är för dyra dock.Nu är det ju lite inne med Uggs tydligen,vad tycker du om det?Jag har mina innomhus 🙂

  2. B: Åh va kul att ha varit i Australien, jag har aldrig varit där. Sass & Bide gör verkligen supercoola kläder men väldigt dyra tycker jag med. Jag har alltid tyckt att Uggs är söta, jag har aldrig haft några själv, men om jag hade några så skulle jag ha dem både ute och inne, de verkar vara supersköna och varma. Såg Jennifer Aniston i ett par Uggs alldeles nyss under en paus i en filminspelning och det var jätte snyggt. Idag såg jag Ugg-kopior på Topshop som precis kommit in. Om du gillar dem så tycker jag absolut du ska ha dem!

  3. Ja det är jättefint där!Ja jag var ju före min tid och var modern 😉 Ja svarta skulle man kunna ha ute.Mina jag har är beige.Men verkligen jätteskönt att ha på sig när det är kallt!Men det ska vara äkta fårull etc.Helst inga kopior hihi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *