Dagens Outfit!

image2306 Idag myser jag hemma i en bekväm outfit. Har ringt viktiga samtal nästan hela dagen. Det är så irriterande att man aldrig kommer fram utan måste sitta i telefonkö eller ringa 100ggr. Men nu ska jag i alla fall baka bullar med mamma som kommer hit. Sedan blir det tv-kväll med Roomservice, TopModel och Close To Home. : )
Topp –Marc by Marc Jacobs
Klänning –SLondon
Halsband –Dyberg & Kern
Armband –Egen design
Overkneestrumpor –Lindex

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

 1. Jag tänkte att jag skulle passa på att fråga dig en sak.. Läser din blogg varje dag och jag tycker alltid att du sätter ihop så fina kombinationer! Nu är det såhär att jag har en likadan kjol som du, från MQ, den svarta tajta med hängslen. Jag brukar ha denna med en benvit skjorta med spetsdetaljer som jag fått från min farmor men nu vet jag inte riktigt vad jag ska ha under. Lite kallt att ha bara ben. Funderar på strumpbyxor av olika slag. Vad tycker du? Och vilken sorts sko passar bäst till?? Snälla HJÄLP mig! 🙂 (Btw, tipset med att knyta hängslena till en rosett är toppen!)

 2. Snyggt 🙂 Jag vet hur det är att inte komma fram i telefon.Jag försöker göra något annat emellanåt och ibland känns det som man borde ha ett headset till vanliga telefon 😉 För mig blir det Mia & Klara 21:30 i ettan nu ikväll,det är sjukt roligt ska du veta 🙂 Kram

 3. Elin: Åh va härligt med en trogen läsare, det tycker jag verkligen är jätte kul!!! Jag gillar också att matcha min MQ kjol med vita toppar eller blusar, gärna med spets eller broyr, men jag tror att även en småmönstrad lite 70-talsinpirerad blus skulle vara snyggt till. Vad gäller strumpor så har jag faktiskt hudfärgade strumbyxor till den nu, med röda platåpumps eller svarta pumps, men även svarta stvölar funkar. Om det blir för kallt så får jag rekommendera Lindex härliga svarta strumpbyxor i ull eller bomullsbalandning. Svarta heltäckande strumpbyxor i svarta pumps eller platåsandaletter förlånger benen hur mycket som helst. Men även tex.lackballerinas funkar innan det blir för kallt. När kylan smäller till skulle jag rekommendera att ha en snygg svart stövel med en klackhöjd som du känner dig bekväm i. Själv är jag inte så förtjust i färgade strumpbyor i tex blått och gönt utan föredrar klassiskt svart, grått eller hudfärgat. Jag hittade fantastiska strumpbyxor med en sexig söm bak bå benet från miss Sixty hos accessoara.com som jag själv tänker köpa när jag får råd. Hoppas det var till någon hjälp, men ställ görna mer frågor om du vill, det är bara kul! 🙂
  Jessica: Åh tack vilken uppmuntrande kommentar! Nu blir jag super glad! De mesta i min garderob är basplagg från Zara, HM och Gina Tricot, men jag har satsat lite mer på väskor och unnat mig några få lyxplagg, sen är det att mixa och matcha och inspireras av kändisarnas outfits, men göra om dem lite för att passa sin egen garderob 😉
  B: Headset var en bra idé, eller kanske en högtalartelefon så man kan blogga under tiden ;)Åh ja jag har hört av så många att det är ett super roligt program måste verkligen kolla in det! Tack 🙂

 4. Elin: Bara jätte kul att bli tillfrågad! 🙂 Ursäkta alla konstiga stavfel. Hade tagit in medicin igår som gör mig minst sagt snurrig. Du får gärna tipsa mig om du hittar några strumpbyxor som blir extra snygga till kjolen. 😉

 5. Det här har inget med mode att göra men tänkte det var bra skriva ändå.Jag tycker du ska prova healing!Jag går hos en i Sthlm och hon har hjälpt mig.Jag behöver inte ta medciner mot en ”åkomma” jag hade längre.Många tror inte på det.Men om man prövat så vet man vad det innebär sedan :)Kram hoppas du är ok!

 6. Elin: Det ska vara accessoara.se inte .com som jag skrev. Hoppas du hittade det ändå 🙂
  B: Jätte gullig av dig att tänka på mig. Jag har prövat healing 10ggr uppdelat på en gång i veckan. tyvärr hjälpte det inte , men man vet ju aldrig, det kan ju hända att hon inte var så bra. Va underbart att du blev så mycket bättre av healing, det är verkligen fantastiskt!Kram

 7. Jaha nej man vet aldrig som sagt hon kanske inte var så bra.Synd att du inte bodde närmare Sthlm kunde du testat henne :)I mina ögon är du frisk 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *