Dagens Fashionista!

image2238image2236
Sienna Miller
blir "Dagens Fashionista" igen för den här snygga outfiten som hon bar på premiären av sin senaste film Stardust. Den vita skimmrande klänningen med fantastiska silverbroderier kommer från Alexander McQueen och hon matchar med ett par helt fantastiska röda sexiga skor som jag tror kommer från Stella McCartney och en liten glittrande guldclutch. Till outfiten väljer hon sotade ögon och utsläppt hår med mycket volym. Tjusigt!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Min första tanke var att jag inte gillade längden på klänningen, hade varit snyggare med hellångt. Annars är hon skitsnygg och skorna är jätteläckra!

  2. Sarah: Jag gillar nog längden till precis nedanför knät, men klänningar som slutar mitt på vaden brukar inte vara smickrande för någon. Håller med om att hellångt är supertjusigt och skorna…åh skorna ..vill ha!!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *