Dagens Fashionista!

image2472 Snyggt Jessica! Jessica Simpson var hur snygg som helst i en kort söt lbd. Den läckra svarta klänningen kommer från What Comes Around Goes Around och Jessica matchar med hudfärgade peeptoepumps som är en klassisk benförlängare. Jag är normalt inget fan av hår extensions men här gillar jag verkligen Jessicas långa glänsande hår, väldigt sexigt. Lägg även märke till manikyren med de svarta korta välvårdade naglarna, riktigt snyggt!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Ja har ar hon riktigt fin, annars maste jag saga att jag tycker att hon ar en naturlig skonhet som INTE gor det basta av sitt utseende. Bli int’ arg pa mig nu!

  2. Klart jag inte blir arg, bara kul att höra din åsikt. Jag håller med om att hon inte har utnyttjat sin naturliga skönhet på länge, utan bara sett överdrivet plastig och crazy stylad ut. m
    Men på senaste tiden har hon tonat ner lite och blvit mer chic, elegant och naturlig tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *