Dagens Outfit +Dagens Köp!

image2469
Helsvart med guldaccessoarer blev det idag. Har varit på årets Hem och Villa mässa i Svenska Mässan i Göteborg. Där är det en massa utställare som visar inredningstrender och prylar, alltid trevligt! Efter det tog jag och min sambo en tur till favoritbaren och sedan blev det en god middag på Jensens Böfhus. Köpte den här söta plisserade toppen/klänningen med sidenband i midjan HM och den är verkligen superskön att ha på sig.  ♥
Svart topp/klänning –HM
Svarta leggings –Ellos
Svart väska –Mulberry
Äpplehalsband -Kenneth Jay Lane
Armband i guld och svart -YSL
Svarta stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Tack för din kommentar i min LiveJournal. Bältet kostade 80 spänn på Myrorna vid Järntorget och jag är faktiskt riktigt förtjust i det.

  2. Matilda: Tack,:) ja den får följa med mig över allt, gillar den jätte mycket. 🙂
    Emmamaria: Tack 🙂 Nej tyvärr är det inte den med dragkedja, men den du pratar om har jag sett, den är verkligen jätte snygg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *