Dagens Mode Miss!

image2447 Och priset för "Dagens Tulpan" går till…………………Cate Blanchett! Eh.. vad gick fel här egentligen? Klänningen är från lyxiga Armani Privé och Cate brukar bära upp det mesta med snudd på kunglig elegans. Ändå blev kombinationen mellan de två totalt misslyckad. Klänningen sitter otroligt osmickrande på Cate och ser mest ut som en dålig maskeradkostym. Bättrre lycka nästa gång Cate!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Otroligt, att man vill visa sig på ett sånt sätt! Det ser ju ut som om klänningen skall ramla av och brösten ramla ut. Klänningen är underdimensionerad upptill och överdimensionerad nertill. Mycket smaklöst!

  2. Nej men!Ibland undrar man om någon dålig stylist bara slänger på någon ful klänning och sen får inte skådespelaren titta sig i spegeln hehe.Cate brukar väl se fin ut annars!

  3. Maggie: Ja precis, det verkar som om klänningen är för tung så att den håller på att åka av. Jätte konstigt att göra en klänning som har så konstiga dimensioner. 🙂
    B: Ja precis, jag tänkte att Armani kanske ringde och sa, vi har en fantastisk klänning här till dig, och sedan kunde hon inte med att tacka nej. Hon brukar ju vara jätte elegant och snyggt klädd precis som du säger, så det här var nog en engångs mode miss. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *