Fler bilder från Cavalli för HM!

image2438
Här är de senaste kampanjbilderna från Cavalli för HM! Jag vill ju väldigt gärna ha den lilla guldklänningen. Jag tror dock inte att jag kommer ha en chans att få tag iden, eftersom jag inte orkar med att köa till HM och slåss med massa andra. Men jag gillar även den vita blusen med svart rosett i halsen. Den kanske man kan få tag i. : ) Det verkar bli mycket djumönster, glitter och sexiga modeller i sann "Cavalli anda". Kul tycker jag!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. ^8 november tror jag det är.Hoppas dom säljer på nätet med för jag orkar heller inte slåss med andra.Köpte du nåt från V&R kollektion?kram

  2. Maggie: Ja 8 november släpps kollektionen i butik. Ska verkligen bli kul att se om grejerna är lika fina i verkligheten som på bilderna. 🙂
    B: Ja hoppas att de säljer på nätet, det hade varit skönt. 🙂 Nej jag köpte aldrig något ifrån V&R kollektionen, jag hade inte råd att köpa något just då. Köpte du något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *