Dagens Outfit!

image2343
Måste släpa mig till jobbet idag trots fortsatt feber och hosta. Är så hes så jag vet inte hur jag ska kunna prata med kunderna, men det får gå på nått sätt. Idag har jag inspirerats lite av Kate Hudsons stilrena look men gjort om den till min egen och bytt ut sandaletterna mot stövlar för en vardagslook. : )
Vit skjorta med silverränder –Zara
Svart kort kjol –HM
Svart skärp -Gina Tricot
Silverrhängen-Chanel
Strumpbyxor –HM
Spetstrumpor –Funky Fish
svart väska –Bayswater, Mulberry
Svarta stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Vad snygg du är!Snygga spetsstrumpbyxor,var har du köpt dom?På tal om spretsstrumpor.På nyår 2005 hade jag stay ups på mig men antagligen har jag för smala ben för dom ramlade ner halva kvällen haha 🙂 Blev stay down istället hihi.
    Jag beställde dom där miss Sixty strumpbyxorna du tipsade om(accessora)i bloggen för inte så länge sedan 🙂 Plus ett par Falke strumpbyxor med.Har inte fått dom ännu.Ha en fin dag!Kram

  2. Tack åh va glad jag blir! :)Ha,ha,ha va lustigt, EXAKT samma sak hände mig nyår 2004. Hade stayups för första gången på en fest och de hasade ned till anklarna så fort jag tog några steg, eftersom mina ben var för smala, inte så snyggt! :)Nu för tiden köper jag bara stayups med extra breda limremsor. Åh jag vill verkligen också ha de snygga Miss Sixty strumpor, hoppas jag kan köpa dem snart . Falke har jag hört ska vara superbra! Hoppas du blir nöjd! 🙂
    Evis: Tack! :)För mig är det viktigt att hålla mig varm, speciellt om fötterna, så det är bara bra för mig om det är lite varmt, jag går så mycket i jobbet också så jag behöver något stabilt på fötterna. Jag har aldrig kännt att jag blivit för varm om jag har riktiga skinnstövlar. Men är det konstmaterial så andas de inte alls och då blir det alldeles för varmt.

  3. Hehe 🙂 Ja det är lite komiskt att det hänt dig med på nyår dessutom hihi.Jag fick stumpbyxorna idag men hann aldig prova.Imorgon blir det MQ kjolen (ska prova knyta som du gjort tidigare)en rosa topp och svarta strumpbyxor och svarta stövlar 🙂 Plus smycken 🙂 Kram

  4. B: Låter jätte snyggt! Svarade på din morgonrocksfråga längre ner, som jag hade glömt. Men skriver här med att jag tycker röd och svart är de snyggaste färgerna. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *