Dagens Outfit!

Idag gick jag till mataffären som inte alls ligger långt från där jag bor, skulle ha handla lite frukostmat bara, men blev så trött att jag bara skakade i hela kroppen och kallsvettades, fick sitta och vila en lång stund innan jag kunde resa mig igen. Det är ju inte klokt, blir så ledsen över att var så orkeslös. Jag dansade klassisk balett i 16 år och gick sedanpå Musikalartistlinjen på Balettakademien i Göteborg, jag var alltid så stark och hade kontroll på varenda muskel i kroppen, tränade fyra timmar varje dag. När jag blev sjuk var jag tvungen att sluta dansa, nu orkar jag inte ens gå några meter, suck. Men får väl hoppas att det inte alltid kommer vara såhär. Måste kämpa och försöka hålla hoppet uppe. Vi skulle ha gått på en inflyttningsfest idag men jag har för ont så får stanna hemma, synd för jag hade verkligen sett fram emot att få klä upp mig och ha lite kul. Men, men nu får jag se preimären av Stjärnor på is istället, alltid något. Ser fram emot att se Berg och Gynning in action igen. De var väldigt roliga ihop sist tyckte jag. Är det någon av er som läser Carolina Gynnings blogg?

Svart kavaj -Bruuns Bazaar
Leopardmönstrad tee -Dorothy Perkins
Jeans -Sass & Bide
Overknee stövlar -LaRedoute
Armband -HM, Tokyo Jane
Guldhalsband -gammalt
Mörklila skinnväska -Botkier

Molly är så rolig när jag tar outfit bilder, hon undrar vad jag håller på med och tittar så undrande på mig,  vill helst vara med på bild själv också, ha,ha. Igår satt hon på byrån där jag hade lagt kameran. Hon tog upp kamerna i snöret med tassen och släppte ner den över kanten, jag rusade fram för att hinna fånga den, men hann inte, som tur var landade den på en väska nedanför. : )

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

 1. Snygg outfit och kavaj är så snygg!

  Vad trist att du inte kan få gå på partyt 🙁

  Önskar du kunde vakna upp en morgon och att alla smärtor försvunnit för evigt!

  Tur att kameran landade safe and sound på väskan 🙂

 2. Hoppas du hade en trevlig kväll i alla fall. Mycket snygg outfit, precis den stil jag också vill ha ;).

  Stora kramar på dig!

 3. B: Tack för dina fina ord,du är underbar, ja det önksar jag med, mer än något annati världen. Känns ju som att man aldrig skulle klaga någonsin igen bará man slapp att ha ont. Ja sån himla tur, annars hade jag fått köpa ny igen. 🙂

  Erika: Tusen tack, va kul att du gillade outfiten!! Många kramar tillbaka! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *