Dagens Outfit!

image2389 Eller Dagens Höstpromenad Outfit skulle jag nog säga. : ) Idag tog vi en lugn promenad i den klara höstluften. Det är så vackert nu med alla färgsprakande höstlöv. Jag gillar när det är mycket färg i naturen. Jag mår verkligen dåligt på riktigt under vintern när allt bara är i olika nyanser av grått. För här i Göteborg blir det ju sällan gnistrande vit snö på vintern. Jag tror det är därför jag älskar Medelhavsområdet så mycket, eftersom det är så vackra färger i naturen där. Turkosblått hav, gröna olivträd, gula citroner och blommor i alla toner av rött och rosa. Åh suck vad jag längtar tillbaka till Grekland. Men få försöka passa på att njuta av den vackra hösten i Sverige. 🙂
Svart kofta –Zara
Grön polotröja –Mango
Svarta byxor –Gina Tricot
Grön mössa –Ellos
Guldörhängen –Juicy Couture
Svart väska –Bayswater Mulberry
Svarta stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Vad skön och snygg outfit 🙂 Jag måste köpa en bra polotröja.Känner igen det där att man inte mår bra när det är grått,vinterdep…men som sagt härligt med höstlöv i vackra färger och vi får hoppas på en vit och halvkall vinter :)Egentligen ska man spara lite semester så man har på vintern och kan åka iväg om det går.Det ska jag nog satsa på nästa gång.Att inte åka utomlands på sommaren och åka på vintern iställer.Eller båda vore ju bra om man kan drömma 🙂

  2. Tack sötnos! Hoppas att du har haft en bra helg! Ja det hade varit det perfekta, om man hade råd och tid att resa bort både på vintern och sommaren. Skönt att jag itne är ensam om att känna höstdepp av gråa vinter Sverige. Vi får försöka pigga upp oss med massor av roligt färgsprakande mode istället! ;)Kram

  3. Jajemänsan 🙂 Jag såg nyss en söt film,13 snart 30.Var lite småkul.Filmer piggar ju upp med liksom mode som du sa :)Hoppas du med har haft en br helg!Kram

  4. Sussi: Tack! 🙂 hi,hi, väntar med spänning!
    B: Den har jag inte sett, men tack för tipset, film och tv-serier kan alltid pigga upp eller åtminstone erbjuda en stunds verklighetsflykt ;)Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *