Lady In Red!

CityCat Visar Stilen!
Rött
är passionens, eldens och kärlekens färg. Den är dramatisk och sensuell. Klär du dig i rött blir den genast i centrum för allas uppmärksamhet. Alla har vi ju hört hur förförd Chris De Burgh blev av tjejen i rött i sången Lady in Red. Här visar CityCat hur du hittar stilen för att bli the Lady in Red!
image2449
1. En snygg röd klänning från HM som smickrar figuren är basen i outfiten.
2. Superläcker väska med stor rosett från Pauls Boutique
3.
Känn dig förförisk innifrån och ut med sensuella röda underkläder från Lindex
4. Röda naglar i färgen Turning Heads från Essie är precis rätt
5. Inget är sexigare än ett par röda högklackade skor. De här galet snygga röda pumpsen hittar du hos Asos
6. Matcha med ett elegant smalt armband från One of A Kind
7. Gör looken komplett genom att välja en röd kappa från Lindex
8.
Avsluta med den supersensuella paryfymen Maitresse från Agent Provocateur

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Härligt med rött alltså.Undra när man ska väga sig på använda det hehe.Föresten ett tips är Hanky Panky trosorna.Dom är verkligen världens skönaste trosa och bra kvalitet.Jag har köpt mina på Nelly och har 4 färger 🙂 Kan inte använda några andra string efter jag köpte dom!

  2. Tack för tipset, ja jag gillar dem, fick två stycken av min sambo i present, de är verkligen både snygga och sköna, skulle gärna ha fler. Jag tycker absolut du ska våga dig på rött, man få verkligen energi av att ha rött på sig tycker jag. Jag känner mig alltid fin när jag har rött på mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *