Nu kan du se Cavalli kollektionen!

image2456image2457
Nu kan man ta sig en första titt på kollektionen som Roberto Cavalli har designat för HM. Måste säga att jag är lite tveksam till vissa av priserna. 2000-3000 kr är mycket pengar för en klänning precis innan det är dags att börja handla julklappar, så vi får väl se om det blir en guldpaljettklänning trots allt. En klänning från Cavalli kostar ju visserligen 20 000 -30 000kr så det är ju bara en tiondel av vad man brukar få betala för hans design. Men jag tycker ändå att det var lite i högsta laget. Kanske får bli en blus isället. Hur som helst så finns det fantastiskt många snygga plagg i kollektionen. Kolla själv HÄR!

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Ha,ha! Tji fick väl jag! När man tittar på bilden på paljettklänningen så står det 199:.så jag trodde den kostade 199 kr. Fast jag tänkte att det var konstigt att det kunde vara så billig men är det HM så är det ju! Synd eller hur!

  2. Jag håller med. H&M är ju kända för bra billiga kläder. Är också sjukt sugen på paljettklänningen men priset är liiite för högt.

  3. Chock! Jag trodde inte att nästan ALLT skulle bestå av leopard och zebramönster! :S Är inget större fan av det.. Guldklänningen verkar jättevacker men ingen chans i Världen att jag skulle ha råd med den just nu :/ Samtidigt vill man ju så gärna ha ett Roberto Cavalli-plagg.. Men jag får se, kanske finns det nåt man gillar när man får se det IRL.

  4. Maggie: Ha,ha, ja nu ser jag det att det står 199, jag lade inte märke till det först. Det är nog euro skulle jag gissa, ja det hade varit fantastiskt om den varit så billig 🙂
    Gunilla: Ja priserna ligger lite väl högt, får också ta mig en funderare på om klänningen är värd så mycket, om man nu får tag i den överhuvudtaget. 🙂
    Sarah: Ja jag blev också förvånad över att det var SÅ mycket djurmönstrat. Jag skulle också väldigt gärna vilja ha ett plagg från kollektionen, men vi får väl se vad man har råd med. 🙂

  5. Jag har aldrig suktat efter H&M’s design samarbeten men trots det tycker jag det är väldigt trist att plaggen blir så dyra den här gången. Själva grejen med H&M försvinner ju då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *