Dagens Köp!


Det blev bara några småfynd och lipgloss på resan. Köpte en super söt liten portmonä i skinn i form av en uggla, ett par metallicskimmrande flipflops med remmar i silver, guld och brons och ett stort armband av grå och svarta skimrande snäckor som jag tyckte skulle gå bra med höstens dominatrix trend :). På flygplatsen blev det en liten låda från Dior med massor av färger av mitt favorit lipgloss Dior Kiss.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Vad fina saker du köpte.Gillar ugglan med 🙂 Ja såna resor är inte direkt shoppingresor,tur är väl det!Jag har köpt en jättefin ring på asos.Men har faktiskt bättrat mig att minska med shoppingen 🙂

  2. Tack,hi,hi ja jag blev okcås väldigt förjust i ugglan :)Vad duktig du är, jag är hopplös! Men jag måste verkligen försöka nu! (eh typ efter jag har shoppat alla måstehöstkläder) eh (och accessoarer) eh hm. Har du en länk till ringen på asos? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *