Dagens Outfit!

image1691 Idag myser jag hemma i en mjuk och gosig outfit. Har kommit på att färgen rött gör mig glad. Så hemma blir det gärna något rött, på jobbet när jag behöver känna att jag har lite pondus blir det gärna rött och på fest när jag vill känna mig kvinnlig och snygg blir det gärna rött. Har ni någon färg som piggar upp er eller som ni gillar att ha på er av någon särskild anledning?

Röd tunikaklänning-Gina tricot
Armband av korall -köpt på Lanzarote
Vita overknee sockar -Gina Tricot

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Hihi jag köpte knästrumpor i våras på asos och hm men har aldrig använt dom 🙂 Undra om man vågar det.Kan jag ha det till svart kjol eller klänning tycker du(ute alltså)?Eller ska man ha tex grå stumpbyxor och sen tex vita eller svarta knästrumpor över det?

  2. Jag är väldigt förtjust i overkneestrumpor just nu och tycker att det går att ha ute till bara ben, speciellt på fest. Många designers visade overkneestrumpor till bara ben inför hösten men man ska nog undvika alltför kort kjol till, annars kan det se lite väl sexy ut. Absolut snyggast är det att ha strumpbyxor i valfri färg och sedan overkneestrumpor över dem i en annan färg. 🙂

  3. Ja precis det var så jag tänkte med man kan ju inte strutta runt too sexy.Ska prova lite sen någondag efter jag fått en svart kjol från H&m.Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *