Vida byxor-HOT or NOT?

image1694
När jag tittade igenom alla kändisbilder som tagits under veckan för att utnämna veckans fashionistas så såg jag en tydlig trend. Vida byxor. Gärna med hög midja, dragkedja och ordentlig vidd och längd. Här syns Jennifer Lopez, Kylie Minogue och Alicia Keyes på bilder från veckan som gick, alla med de trendiga vida byxorna. Jag måste säga att personligen så tycker jag det verkar vara en svårburen trend. De vida byxorna får även dessa superslimmade artistkroppar att se bredare ut så jag undrar hur trenden kommer att se ut på oss vanliga mäniskor. Men samtidigt så gillar jag all den härliga vidden i byxbenen, kontrasten mot de super tighta stuprörsjeansen och attityden som kommer med plagget. Vad tycker ni? HOT or NOT?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Jag kommer nog köra på mina stuprör men antagligen blir man tvungen att köpa vida med :p svarta vida byxor skulle jag nog kunna tänka mig,men inte jeans 🙂 hög midja klara jag mest bara på vissa kjolar!

 2. De vida byxorna passar när man vill vara fin eller elegant d v s till fest och dans tex. Väldigt roligt att kunna variera för ibland känner man ju för de mer fräcka smala byxorna och ibland vill man känna sig tjusig med mycket tyg som faller vackert!

 3. B: Ja jag tror också att stuprören blir mest använd i höst och vinter (lättast att stoppa ned i stövlarna ocså) men jag är lite sugen på att pröva ett par vida också 🙂
  Maggie: Håller med om att ett par svart vida byxor med vackert fall skulle vara tjusigt till fest. Kanske får bli ett köp ändå om jag hittar några som sitter fint. 🙂

 4. Vad för sorts klack är inne nu till höst/vinter vad gäller stövlar??
  Vet inte vad jag bör satsa på för sorts stövlar om ja vill att de ska funka mer än denna säsong.
  Vad för vinterjacka bör man satsa på om man vill att det ska funka
  mer än denna säsong? Och vad ska man isåfall undvika att köpa för
  någon?
  Hur länge till tror du att axelväskan kommer va inne? (Kommer de hålla ett år till?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *