Dagens Outfit!

image1735image1737 
Hösten har verkligen kommit till Göteborg så idag kände jag för att börja med höstensfärger och material.
Lila topp –Zara
Svart skinnkjol –Gina Tricot
Halsband av lila sötvattenspärlor-Oxxo
Armband av onyx –Snö
Ormarmband-Coco
Svart skinnväska –Bayswater, Mulberry
Svarta lackskor –Nilson
Pashiminasjal-Hoss
Skinnjacka-Zara

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Fint!Ser riktigt skönt ut med sjalen med!Har använt min orm mycket,bra den passar att ha högre upp på handen armen,annars dinglar den omkring på handleden 🙂 Me det är väl ett sånt armband antar jag hihi

  2. Tack sötnos! 🙂 Ja jag använder min orm hur mycket som helst jag med, fundrar på attköpa en i guld också. 🙂 Jag har den också längre upp på armen för att den inte ska dingla, men det är precis engligt trenden att ha ett armband längre upp så det är ju bara bra! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *