Dagens Outfit!

image1779image1778 Ikväll blev det middag på El CorazonAvenyn i Göteborg. Verkligen ett mysigt ställe med fantastisk mat! Dett blev outfiten,(trots att jag drömmde om en helt annan), men får kanske byta om till Juicy mysdressen nu när det blir fotbollsmatch i tv-soffan, ha ha. 🙂
Röd omlottklänning –Miss Sixty
Guldhalsband –Disney Couture
Guldring med röda stenar-Pilgrim
Röda platåpumps –Nilson
Svart skinnväska -Bayswater, Mulberry
Svart mc-skinnjacka-Zara

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Låter mysigt :)Jättesnygg klänning.Hehe jag blir ju tjatig, men allt är så snyggt!Själv blev det ingen fotboll för mig men såg Skatan live,var ganska kul!Har även gjort bort mig pga av pms nu ikväll,haha shit vilken galning jag är :/
    Men förhoppningsvis vet denna person om hur jag funkar så det är nog ok.Sa till varför jag var så med.

  2. Tusen tack, jag blir alltid superglad för dina härliga possitiva kommentarer!!! :)Fotbolllen var inte mycket att se så du missade inget. Jag förstår verkligen hur det är det där med pms, man kan bli hur konstig som helst, gråta för ingen ting, förstora upp saker, sura eller bli jätte arg. Men så har ju alla tjejer det så du är ingen galning-vi kan ju inte hjälpa att våra kroppar fungerar så eller hur?! Han förstår säkert, eftersom du sa hur det var, och gör han inte det så är det han som är konstig och inte du!

  3. Vad kul att du blir det 🙂 Tycker din blogg är så bra och håller med om att man inte får ”ångest” som en annan person sa här nyligen.Du blandar lite shopping med kändisar och det gillar jag.Plus att du verkar vara en bra person 🙂
    Ja han förstod,så det var bra.Var en killkompis eller ett ex som är nära kompis är nog bättre beskriving 🙂 Ja pms är verkligen så hemskt men nej vi kan inte hjälpa att kroppen fungerar så!Ibland önskar man bara att man hade en off knapp 🙂

  4. B: hi,hi ja en off-knapp hade varit perfekt! 🙂 Du verkar vara en sån super go tjej och jag tycker alltid att dina kommntarer är intressanta! Hoppas att du får en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *