Dagens Outfit, ja faktiskt : )


Ja, hurra, vanliga kläder!!
Om än så bara för att gå ut och posta ett brev, he,he. Mådde lite bättre under dagen idag, så passade på att krypa upp ur sängen och klä på mig något som fick mig att känna mig glad. osminkad dock, men ändå skönt att få känna sig lite normal. Hemma blir det mystofflor till outfiten. Ska bänka mig framför tv:n tillsammans med älksklingen nu och kolla på Idol och Fredag hela veckan. : ) Vad ska ni göra ikväll? CityCat Kisses/Ellie
Väst med nitar och dekorationer -Zara
Vitt oversize linne -Glamour
Lackleggings -Friis Company
Djuplila skinnväska -Botkier
Ankelboots -Wedins
Blandade armband -HM, Tokyo Jane, Miu Miu
 Har målat naglarna med Mavals minlack i färgen Mexico. En perfekt mörklila höstfärg tycker jag. : )

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Alltså, du är så HIMLA snygg. Du är en av mina stilförebilder och jag besöker din blogg varje dag för att få ny inspiration. Keep up the good work! Kram Petra

 2. Åh vad bra att du känner dig bättre!

  Jag har gjort ett tappert försök att titta på filmen Pret-a-porter, men den håller på till tio i tolv så jag orkar bara inte.

 3. Du behöver inget smink för att se fin ut!Själv ser man ut som man inte sovit på 10 dagar om jag inte börjer mina fransar och får på mig min mascara tex.Fint med västen.Funderar på att köpa en och ha en vit snygg t-shirt under som jag för övrigt inte hittat någon snygg ännu :/ Fint lack du har med!Köpte ett OPI mörk lila lack i våras som heter You ottaware purple och siberian nights.Men nu har jag gelnaglar så när jag tar bort dom sen ska jag måla på ett av dom 🙂

 4. Petra: Åh va jag blev glad när jag läste din kommentar, du är så gullig!! Du har själv en grymt bra blogg, så tack detsamma!! Kram Ellie

  Evis: Tack, ja för en stund i alla fall. 🙂 Skönt att höra att det inte bara är jag som deckar i tv-soffan, :)Är det den med Sophia Loren? Har inte sett den, men det skulle jag vilja. Kram Ellie

  B: Tack va gullig du är, men du hade inte tänkt samma om jag hade visat närbild, ha,ha. Ibland blir jag mörkrädd när jag ser ringarna under ögonen ha, ha. Känner precis som du att jag måste få på mig mascara och böja upp ögonfransarna, helst lite rouge, concealer och ögonbrynspenna också annars känns det som att jag inte syns, suck. Men du lär vara hur vacker som helst utan smink med dina vackra färger! Ja en snygg vit t-shirt är inte lätt att hitta får jag säga. Glamourlinnet har jag använt löjligt mycket, skulle vilja ha en t-shirt som inte sitter alltför tight utan lite lagom relaxed löst. Tipsa om du hittar någon bra! Va kul att du har gelnaglar, jag saknar verkligen mina, men har inte råd just nu. Hoppas du får en bra lördag! Kramis Ellie

 5. Gelnaglarna gjorde jag i Canada!Hur billigt som helst.Kommer inte fixa till dom för det har jag inte råd med heller just nu.Gjorde pedikyr där fyra ggr sammanlagt.Kostade typ 120spänn!Gjorde en organisk ansiktsbehandling med som var rena rama himmelriket!Blev "kär" i märket hon använde så det är det enda jag använder nu 🙂

  Jag nämde bara två saker jag gör i min dagliga make up rutin hehe.Använder typ concealer,foundation,rouge,faux tan,mascara,eyeliner och ögonskugga och ibland lipgloss 🙂 Jag ser inte för sminkad ut heller(som det kanske låter som) utan tycker det ser bra ut 🙂 Ha en fin lördag du med!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *