Sex And The City Filmen!

image2080
Nu har inspelningarna börjat av långfilmen Sex And The City! Åh jag kan inte vänta! : ) Det ska bli så himla kul att se filmen och enligt de här bilderna från inspelningsplatsen kommer kläderna och skorna vara lika fantastiska som innan. Tills filmen kommer ut ska jag kolla igenom hela tv-serien med min bästa kompis som precis flyttat tillbaka till sverige efter 10 år i England. Har precis köpt den söta skokartongen med alla dvd-skivorna från cdon.com. : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Åh, vad härligt det ser ut! Man längtar efter sommaren redan men ack så länge det dröjer! De är så tjusiga och jag önskar att man alltid fick vara ung och vacker och orkade gå i höga klackar.

  2. Maggie: Jag längtar också redan efter sommaren, suck, men tur att man har den mysiga julen att se fram emot i alla fall. :)Jag orkar inte heller gå omkring i sådana klackar, det ser så snyggt ut men det är riktigt jobbigt att ha på sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *