Dagens Köp/New York!

image3965 I underbara favoritbutiken Bebe provade jag 16 olika plagg och jag ville köpa nästan allt. En klänning stack ut och det var den här lilla svarta med gulddetaljer och coola puffärmar. Jag var så nära att köpa den i rosa också men tog mitt förnuft till fånga eftersom det var så många fler butiker som jag ville shoppa i. Ett par söta flipflops i rosa (super girly) med strassdekor blev det också. : )

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Snygg klänning!Jag har en tshirt därifrån som jag fick typ 1999.Ja jag har den inte kvar den längre.Men den var vit med svart bebe tryck på 🙂

  2. Camilla: Tack, det samma! 🙂
    Ewie: Kul att du gillar köpen, åh den är säkert jätte fin. 🙂
    Glitterandbling: Roligt att du gillar dem! 🙂
    B: Roligt att du gillar klänningen, ja jag hade en Guess tee svart med vitt tryck som jag gillade så himla mycket, men få plagg håller mer än 10 år tyvärr. Kanske dags att shoppa något nytt från bebe då? (när du får möjlighet);)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *