Dagens Outfit!

image3956image3957
Mixing Unexpected Things
….& "Luella toffsar"
Ja det är temat för dagen. : ) Jag älskar att blanda oväntade saker, som en vardags t-shirt med en glittrig paljettfestkjol, damig väska med barnslig frisyr osv. De roliga toffsarna är perfekt för en "bad hair day" när man inte vet vad man ska gör med sitt hår. Här ovan ser ni de riktiga Luella Toffsarna från Luells s/s 2008 kollektion på den lilla bilden. Jag satte dem lite mer på sidan eftersom det passar min ansiktsform bättre.
Skinnjacka –Zara
Batwomantee –Urban Outfitters
Paljettkjol –Kookai
Ullstrumpbyxor –Falke
Gråa stövlar –Björn Borg
Skinnväska –Mulberry
Guldörhängen -från juvelerare på Bleeker st, NYC (Bild kommer)

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Ewie: Åh tack säger jag tillbaka då :)Kul att du gillade outfiten.
    B: Åh tack! 🙂 Det är bamboo örhängen, ska fota dem så snart jag kan. KRAM 🙂
    Sandra: Tack va glad jag blir! 🙂
    Evis: Tack, kul att du tycker det! 🙂 Ja det är sällan jag hittar på något med håret jag med, men den här frisyren var super lätt att göra. Lite kul att hämta inspiration från catwalken även till håret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *