Hot or Not?

Kiera Knigthly är cover girl för Vogues stora septembernummer. På omslaget har hon en minst sagt speciell frisyr. Septembernummret är den stora modebibeln där höstens trender visas och Kieras frisyr är verkligen något nytt…. men frågan är om det är något snyggt? Själv tycker jag det ser ut som om någon har gått loss med häcksaxen i Kieras hår. Vad tycker ni? Blir Kieras nya firsyr den som alla kommer att rusa till firsören för att skaffa?

HOT or NOT?

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Oj, oj! Till och med jag som är 61 år tycker att jag är finare i håret t o m när det är frissigt! Om det blir modernt ja då kan man ju sluta med fön och plattång och ibland måste jag erkänna att det vore skönt om håret fick se lite mer ut som det eg gör.

 2. Håller med ovanstående, inte snyggt.. Annars är hon ju väldigt vacker och hon passar bra i kort hår, men detta såg bara konstigt ut..

 3. Erika: Ha, ha ja precis! 🙂

  Emmamaria: Håller med! 🙂

  Maggie: Ha, ha ja det är du verkligen, men visst skulle det vara skönt om man slapp all styling och det var mode att se ut som en blöt råtta he,he 🙂

  Petra: Ja eller hur, väldigt konstig! 🙂

  Sarah: Ja hon är ju så vacker, brukar passa i vad som helst kort som långt, men den här frisyren är så konstig att den till och med får undersköna Kiera att mindre snygg ut. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *