Shoppat i Köpenhamn!



Det blev en hel del shopping i Köpenhamn. Companys är verligen en superbra butik på Ströget med danska märken som Soaked in Luxury och Malene Birger liksom utländska märken som Miu Miu och Marc Jacobs. Jag föll för en dramatisk insvängd svart blus med rynkad ringning och rosett från Soaked in Luxury som är perfekt för hösten då damiga och dramatiska blusar blir en viktig del av höstgarderoben. Bäst av allt var att jag fyndade den på 70% REA för 139 kr. Även västen som kommit tillbaka i sommar blir ännu hetare till hösten, då västar i allt från tweed, till fårskinn och utsmyckade bohemiska västar kommer att fylla upp butikerna. Jag blev kär i den här bohemiska västen broderad med nitar och pärlor som jag hittade på Zara. Perfekt över söta sommarklänningar i sommar och till jeans i höst.

Update: Fick se idag att Sofie Fahrman har köpt samma väst, bra stiltips att använda den över svart klänning.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Vilken snygg väst! 🙂 Själv gick jag på västjakt igår men hittade ingen som föll mig i smaken. Men det är väl bara att hålla ögonen öppna, det borde väl komma in fler i butikerna nu inför hösten..?..

  2. Va roligt att du gillade västen! Ja det kommer absolut att fyllas på med västar nu de kommande veckorna. Såg att Zara hade fått in en lurvig Dolce&Gabbana kopia. Och jag tror att HM kommer att få in massor av fina varianter snart. Hoppas du hittar en som du gillar, annars kan du ju alltid köpa samma som mig. Kram Ellie 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *