Köpenhamn Dag 2 & 3!

Dag 2 gick vi först ut på en lång shoppingtur och besökte båda stora varuhusen Illum och Magasin, många kedjor och några roliga små unika butiker bla annat Stig P som hade massor av roliga  smycken och fina kläder.
Outift dag 2: Randig klänning från Gap, röd skinnjacka från Carlings, solisar från D&G, bambooörhängen köpta i New York, röda ballerinas från Marc Jacobs. guldsjalen med fransar shoppade jag i Köpenhamn

På kvällen prövade vi hotellets SPA som var alldeles nytt och väldigt snyggt designat. Sedan blev det en härlig middag och vi avslutade kvällen på en pub med irländsk livemusik
. Spa:ad och glad i hotelets kimono och en god drink.

Den 3:e dagen åt vi den underbara frukosten för sista gången , checkade ut och sedan blev det lite sista shopping. På eftermiddagen gick vi til Tivoli och gick runt där och myste, det är så vackert! Vi åt en härlig middag på italienska Ultimo på Tivoli och sedan var det dags att flyga hem.
Outift dag 3: Den här coola västen med pärlbroderieer och nitar köpte jag i Köpenhamn, det vita spetslinnet är från Kookai, slitna jeans från Gina Tricot, armband från Miu Miu, hängsmycke köpt i Taipei, skinnväska från Marc by Marc Jacbos.

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *