New York Dag 3

image3903 (Times Square)
Den tredje dagen var vädret inte lika bra, kallt och mulet så vi bestämde oss för att det skulle bli den stora shoppingdagen! Vi åt frukost på en mysig restaurang och jag beställde bluberry pancakes. Vid närmare granskning av ingridienserna upptäckte jag att det stod eggless pankakes made with wholeweat and oatmilk. Pankakor utan varken ägg eller mjölk alltså, hmmm ganska lustigt, men goda var de ändå. Efter frukosten styrde vi stegen mot 5th Avenue där vi bland annat besökte den jättelika Apple storen som är i två våningar och öppen dygnet runt. Jag shoppade loss på Bebe och Sephora och kollade in lyxiga vauhusen Bergdorf Goodman, Saks och Henri Bendel. Tiffanys var en av de absolut mest fantastiska butikerna med flera våningar av de lyxigaste, dyrbaraste och mest glittrande smycken man kan tänka sig. Jag och min älskling åkte till "Diamond floor" där alla vackra förlovnings/bröllopsringar finns. Åh så mycket vacker det fanns, jag kunde nästan inte tro mina ögon. Förälskade par satt tillsammans och drack champagne medans de valde ut sina ringar. Hela våningen bara andades romantik. Jag fastnade speciellt för en ring med tre stora diamanter. Och kan ni tänka er…..Jag fick prova den!!! Åh den var så vacker och passade perfekt. Men jag höll på att svimma när jag frågade vad den kostade- 160000 kr!! Jätte kul att de lät mig prova den bara sådär för att jag tyckte den var fin, det skulle aldrig hända i snobbiga Sveriges smyckesbutiker! Den kunde jag naturligtvis inte köpa men en liten, liten blå ask i den eftertraktade blåa påsen fick jag med mig hem ; )Vi besökte också Trump Tower, Rockefeller Center och Times Squere. Innan jag åkte till New York fick jag tips av Sophie om en fantastisk italiensk restaurant, som visade sig ligga i vårat hotel!!! Serafina heter den och oj vilken god mat, vilken inredning och vilken stämning!! Fortsättning följer….

1. Frukost (jätte mega super stora pankakor)
2. 5th Avenue
3. Utanför varuhuset Henri Bendel (där Gossip Girl tjejerna shoppar) Outfiten var: Trench från Burberry, blus från KappAhl, kjol från Chloé, strumpbyxor från Lindex, väska från Botkier och ballerinas från Bianco.
4. Saks underbara skoavdelning där jag står framför Christian Louboutins avdelning. Där kunde jag pröva hur många Louboutins jag ville! : )
5. Kvällsoutfiten när vi åt på Serafina bestod av svart fodral från American Apparel, vackra rosa strasssmycken som jag har ärvt och lackskor från Ellos.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vilka fina bilder!Vad fin du är.Lyxigt att prova den där ringen 🙂 Jäklar vad dyr den var dock!
    Och vilka pannkakor!Ser ju nästan ut som ungspannkaka :p Kram

  2. Åååh, vad härligt det låter! Tänk om man kunde shoppa precis vad man ville för en dag i alla fall… Du är så fin på alla bilderna min älskling! Vi ses i eftermiddag X Kram!

  3. Alice: Nej det är ingen fara, det är bara bättre ju fler som känner till sjukdomen så att medvetenheten om sjukdomen ökar och fler har möjlighet att få rätt diagnos. Painful bladder syndrome är det allmäna namnet men det riktiga namnet är interstitial cystitis.
    B: Åh tack sötnos! Va glad jag blir!! 🙂 Ja det kändes sjukt lyxigt att prova den där ringen!! 🙂 Ja jag orkade knappt en enda pankaka 🙂
    GV: Tusen tack va gullig du är!! 🙂 Ja tänk om man kunde det, vilken dröm!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *