Santorini here I come!


Hej kära CityCat Babes! Som ni säkert har märkt på både inlägg och (uteblivna)svar så har jag inte mått så bra de senaste veckorna. Det är därför det inte har blivit några "Dagens Outfit" eftersom jag har haft mina Juicy Couture mysdressar varje dag. Jag lever med väldigt svåra smärtor varje dag, men de senaste veckorna har de varit helt olidliga. Jag har bestämt mig för att försöka åka på resan än då och jag hoppas att jag kanske, kanske kan bli bättre av att komma bort och få vila i solen, bara jag klarar flygresan. Jag hoppas att jag kommer tillbaka om en vecka full av energi så att vi kan sätta igång och analysera höstmodet, och allt det roliga som en ny modesäsong innebär. Ni ska också få följa med på stylinguppdragen och castignarna på nya jobbet på modellagenturen! Vi ses snart! Lots of love/citycat kisses!

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *