Underbara Santorini!

Hello CityCatBabes! Jag kom precis hem från en underbar vecka på Santorini. Jag är så glad att jag åkte, det var väldigt nära att jag ställde in eftersom jag mådde så dåligt. Tusen tack allihop för era välönskningar!! Väl där mådde jag dåligt 2 första och sista dagen men dagarna emellan hade jag det fantastiskt härligt. Det var 30 grader i skuggan och ljuvligt svalkande i vattnet. Vårat hotell låg precis på strandkanten vid en lång strandpromenad med underbara restauranter och coola barer. Här ovan ser ni mig på vad som blev favoritbaren under veckan. Det var ett supermysigt ställe med stora coola madrasser som man låg på runt en vacker upplyst pol och fantastiska palmer. Jag måste följa en diet där det är fler än 100 olika födoämnen som jag inte får äta pga av min sjukdom så det brukar vara väldigt svårt för mig att hitta mat och dryck. Speciellt drinkar, men här hittade jag en drink som gjordes av Amaretto, vanlijglass och krossade is! Mums, det var som att dricka en efterrätt, he,he. : ) Så det blev ett antal sådana drinkar i den snygga baren. Första kvällen åt vi en god souvlaki och grekisk sallad som jag älskar! Andra kvällen gick vi till en underbar fiskrestaurent och valde ut var sin fisk från dagens fångst som de sedan grillade hela. Vi valde sea bream…någon som vet vad den heter på svenska?  Supergod var den i alla fall och servitören filéade den framför oss med grym expertis. : )

En drink på vårat hotell, på en härlig bar vid stranden, goda fisken, jag kollar in fiskarna, nya favoritdrinken.

Outfit dag 1: Korallfägad volangklänning från Juicy Couture, guldsandaletter från Gyllene Gripen, halsand från KJL, armband från Miu Miu, Tokyo Jane och Taipei.
Outift dag 2: Blommig klänning från HM, kilklackar i skinn från Aldo, skinnväska köpt på Kefalonia och armband köpt i Taiwan.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

 1. Hej! Hoppas att du mår bättre och att du haft det underbart i Santorini vilket det verkar som att du har. Jag är bara så väldigt nyfiken på vad det är för sjukdom du har…förstår att det låter konstigt. Jag har nog, precis som många andra börjat läsa din blogg när du var i full gång med den och vet inte alls vad det är för något som gör att du har så ont. Så jag tror att jag och många andra är nyfikna på just din sjukdom och om du kanske kunde berätta lite om den. Jag/vi förstår förhoppningsvis bättre nästa gång du berättar om dina plågsamma smärtor. Självklart förstår jag om du inte vill, men det skulle vara skönt att slippa frågetecken som kommer upp i ens huvud när du berättar om dina smärtor. Eller om du redan har berättat om den i ett inlägg som du kanske kan länka till. Jättebra blogg för övrigt, kul att läsa. Ha det superfint! /Johanna

 2. Hej Ellie!

  Valkommen tillbaka! Vad roligt att du trots sjukdom kunde njuta utav din semester och ha roligt. Kul att se bilder :)Det ser supermysigt ut.

  Hoppas att du kryar pa dig och att du kan fortsatta blogga. Jag gillar verkligen din blogg och hoppas att du far tillbaka sa mycket av dina lasare (jag ser alltid bara fina kommentarer har hos dig :)), sa att du vill fortsatta blogga.

  Manga kramar!

 3. Åh, så glad jag blir att du åtminstone fick några härliga lite bättre dagar på denna underbara plats!

 4. Johanna: Tack ja det hade jag verkligen! Jag har inget emot att du frågar, det är bra om jag kan bidra till att höja medvetenheten om att den här hemska sjukdomen finns, så att fler kan få rätt diagnos. Jag har inte skrivit så mycket om den eftersom bloggen ska handla om mode, men då den påverkar mitt liv i så stor utsträckning så går det ibland inte att låta bli att nämna den. Jag ska skriva ett inlägg om den och lägga i en speciell kategori, inom kort. Jätte roligt att du gillar min blogg, det gör mig så glad!! 🙂

  Erika: Tack, sötnos va gullig du är, det känns roligt att vara tillbaka och få blogga igen. Speciellt eftersom jag har så underbara läsare som ger mig så otroligt mycket tillbaka. Tack för det! Kram!

  Maggie: Tack ja jag blev också glad att jag kunde få lite paus och få må bra i några dagar och njuta av den vackra ön. Önskar att du också får åka dit snart! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *