Dagens Drömjulklapp!

 Max Factor False Lash Effect Mascara.
Max Factor har kommit med en helt ny mascara och jag läste om den i Vouge tror jag att det var, att den skulle vara riktigt bra! Jag vill ha både volym och längd på fransarna och helst få det från en och samma mascara, en effekt som lösögonfransar skulle ju vara idealet för mig, så den här ska jag absolut testa.

Det står såhär om den: Genom ett enda borstsvep får du fransar som du bara kunnat drömma om! Detta är Max Factors största borste någonsin! Den kommer förvandla och göra dina fransar fylligare än du någonsin kunnat tro att dina naturliga fransar kunde bli. Ett enda borstsvep avger rikligt med mascara runt HELA fransen och Mouldtrusion-borststrån SVEPER mascaran runt franstopparna & separerar fransarna. Avger mer, Lyfter mer, Separerar mer!

Elven.se har redan fått in den och säljer den för 155 kr!

Du kanske också tycker om

18 kommentarer

  1. Atthadetgott: Men åh, va glad jag blir, tack, tusen tack, va roligt! 😀

    Käthe/Amelia: Ja jag med, det hade varit kul att läsa om du gör ett av dina supertest med den här mascaran! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *