Dagens Outfit!


Hello CityCatBabes! Blev en väldigt sent upplagd outfitbild idag. Har jobbat så mycket så fick inte möjlighet förän nu. Lyckades ändå skriva 11 julkort och skicka iväg med posten idag, kom springande precis när Postkillen drog ut säcken, men hann få med dem. Posten säger ju att det är sista dagen idag om man vill vara säker på att de kommer fram innan jul, men jag tror egentligen det funkar några dagar till. Det är så många som jag inte kan höra av mig till eftersom jag är sjuk så mycket, så jag vill åtminstone skicka dem ett kort vid jul även om jag tänker på dem hela tiden så klart. Hur som helst här är dagens outfit inspirerad av DKNY idag med julröd klänning och gråa strumpbyxor, men bytte ut ankelbootsen mot stölvlar tyckte det finare (och varmare). : ) CityCat Kisses!!

(fanns inte tid för makeup och jag hade inte hunnit torka håret sorry, men outfiten är ju det vitkigaste)

Röd klänning –Gina Tricot
Gråa strumpbyxor –Ellos
Gråa stövlar –Björn Borg
Halsband –Disney Couture
Armband –Tokyo Couture

(Today I was inspiered by DKNY’s autumn/winter collection. Dress from Gina Tricot, tights from Ellos, boots from Björn Borg, necklace from Disney Couture and bracelet from Tokyo Jane)

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Petra: Ja jag önskar jag hade köpt 2 av varje färg, för de är så bekväma att jag använt dem mest av alla plagg i garderoben, vilket är rätt roligt när de bara kostade 49 kr på rean. Om de får in en liknande modell igen ska jag köpa fler! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *