Dagens Outfit!


Hello CityCatbabes! Idag har jag och min sambo äntligen varit ute och julhandlat, inte julklappar utan julblommor, ljus, juldekorationer, julklappspapper m.m. Vi fick inte gjort det förra helgen då vi var sjuka båda två, men nu ska det pyntas, he,he, ni vet sätta nejlikor i apelsiner och göra fina fat med ljus och dekorationer m.m Vi har preci satt upp guldregnet med massor av små lampor på balkongen också, det blev så fint. Det är verkligen tur att julen finns så att man får en anledning att lysa upp sitt hem med så mycket ljus och blommor annars hade man väl gått under i den mörka vintern. Jag ska kolla på Britney dokumentären ikväll, ska ni? : )CityCat Kisses!!

Brun polotröja -Karen Millen
Svart kjol -HM
Strumpbyxor -Falke
Overkneestrumpor -Flirt for Asos
Bruna mockastövlar -Esprit
Silverhalsand -Indiska
Pälsmössa -Gina Tricot

(Today I’m wearing this: turtleneck from Karen Millen, skirt from HM, tights from Falke, overknee socks from Asos, suede boots from Esprit, necklace from Indiska and fur hat from Gina Tricot)

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. SNygg som vanligt 🙂 Jag såg med dokumentären om Britney.Vad tyckte du om den?Jag tycker den var bra.Dom är verkligen galna där borta och pressen överhuvudtaget….

  2. Ida: Tack! Ja overknee är så fint tycker jag! 🙂

    B: Tack sötnos! 😀 Ja jag såg den och jag tyckte att den var bra även om jag hade velat veta mer om hur hon egentligen kände och vad som hände när hon förlorade vårdnaden om sina barn, det kändes väldigt uppstyrt för att visa Britneys alla bästa sidor, men jag får väl vänta tills hon skriver en bok, som hon sa. Det måste vara som att leva i ett fängelse när man är så känd som hon är. Det bästa var nästan att se Madonna, jag trodde först att det var en 15-åring men det var visst en extremt botoxad Madonna, he,he både läskigt och faschinerande på samma gång. 🙂 Heja Britney säger jag, hoppas verkligen att hon lyckas med sin comeback!! 🙂

    Emelie: Va roligt att du gillar den, den har blivit en favorit redan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *