Dagens Outfit!


Ikväll blir det Idol final och tjejkväll
med min bästa vän. Det var så länge sedan så det ska verkligen blir så himla roligt. Har också fått tag i Victoria Secret modeshow som vi ska kolla in tillsammans. Kina mat står på menyn och det kommer med all säkerhet slinka ner lite(läs mycket) glass också, he,he. Heja Kevin!! (även om jag vet att ni är flera här som inte gillar honom) men jag kan inte motstå hans charm och fantastiska röst och närvaro. : ) Ha en riktigt härlig fredagskväll min kära citycatbabes!! CityCatkisses!!

Röd stickad tröja –HM
Lackleggins –Friis Company
Ankelboots –Wedins
Halsband –Kenneth Jay Lane
Armband –Tokyo Jane

(Today I’m wearing this: jumper from HM, high-shine leggings from Friis Company, ankleboots from Wedins, necklace from Kenneth Jay Lane and bracelet from Tokyo Jane)

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Din bästa väninnas mamma här hoppas ni får en underbar kväll tillsammans och jag hejar också på Kevin. Må väl allt är väl PS. Du är så fin på dina bilder. Kram Nina

  2. Åh va glad jag blev när jag läste din kommentar, tack! Och tack för att jag fick låna din dotter ikväll och se Idolfinalen tillsammans, vi hade en helt underbar kväll och blev så glada när Kevin vann, även om Alice gjorde väldigt bra ifrån sig också! Hoppas att du hade en bra kväll! Kram Ellie

  3. Petra: Åh tack, va snäll du är! Och tack det samma! 😉

    Nicolas: Thank you so much, will try my best! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *