Min mysiga Jul!


Hej mina fina julbabes! Julhelgen har mest gått åt till att umgås med mina nära och kära och mysa med god mat, film och godis. Jag har fått så mycket fina julklappar och jag ska via upp dem här så fort jag får tid. Det har inte hunnit bli så mycket bloggande men här kommer lite bilder från de senaste dagarna. Hoppas att ni har en riktigt härlig julhelg och god fortsättning!! CityCatkisses!!!

1. Jag med den egengjorda skinkan i högsta hugg när den blivit färdig sent om sider. Röd tröja från HM och förkläde från Indiska.
2. Molly inspekterar och klämmer på julklapparna under granen, he,he.
3. Min outfit på julafton. Röd axelbandslös klänning från Asos och röda sandaletter från Bianco och ett armband från Dyber Kern som jag fick i julklapp av min älskling, ursäkta den konstiga minen, försökte låta bli att skratta. 🙂
4. Mammas dingnade julbord på julafton med världens absolut godaste mat! : )

Massor av julkramar till er alla!!♥

A merry Christmas. Pictures from my own home and my outfit for Christmas Eve as well as pics from my mother’s house and the great Christmas food.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Att ha det gott: Åh tack, ja det var en jätte mysig jul, hoppas du har haft det lika härligt trots allt du kämpar med!

    Petra: Kramar tillbaka till dig och tack! Hoppas att du har haft en fin jul!

    B: Åh tack, hoppas att du har haft det riktigt bra i jul! Massor av kramar till dig!

    Sarah: Ja, hoppas att du har haft en riktigt härlig jul!! Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *