Dagens Mode Miss!

image3586 Ok, jag fattar att hon gör någons slags revolution mot det skönhetsbesatta Hollywood. Och visst är det bra, att gå utan smink och vara naturlig, men man behöver ju inte göra sig fulare än vad man är. Nej, jag fattar faktiskt inte grejen med att färga håret morotsorange och sedan klä sig i en stor svart sopsäck, visserligen av sammet, men ändå en sopsäck, Speciellt ine på OSCARSGALAN! Nej Tilda Swinton kammar inte bara hem en oscar utan en andra utnämning till Dagens Mode Miss!

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Matilda: Jag kan tänka mig att hon passar bra för den rollen! Jag tycker också at hon ser ltie läskig ut. 🙂
    Natalie: Ja, minst sagt! 🙂
    Sarah: Ja hmmm 🙂
    Asa Eden: Ha, ha ja jag hålle rmed dig! Åh va underbart, det måste vara den bästa gåvan man kan få, att få 2 fian barn!
    Adriano: Själv tycker jag klänningen och stylingen är jätte ful, men bra för henne att inte alla tycker det var så hemskt klädval. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *