Dagens Outfit!

image3581image3585Idag har jag varit på möte med modellagenturen samt haft casting med en potentiell blivande modell. Men det är så lustigt, hon hade allt utseendemässigt som behövs för att vara modell, men var livrädd för att stå framför kameran och kunde aboslut inte tänka sig att gå catwalk. Så synd när det finns massor av tjejer som så gärna vill modella men som tyvärr inte har de fysiska förutsättningarna. Fick mina vistkort idag, känndes lite kul, jag menar det får man inte precis när man jobbar i butik. Fast jag hade ju mina setcards i och för sig nr jag själv jobbade som modell, som är en typ av vistikort fast med modellbidler och mått på itsället, men det känns kul att vara på businesssidan nu. Today I’m channeling Sienna, ha,ha nej, men jag har inspirerats av hennes snygga outfit, med militärkavaj och pälsmössa. : ) Tyvärr kunde jag inte ha solglasögon på mig, eftersom det är regn och grått, det hade ju sett skumt ut, ha,ha. : ) Mössan, närbild på jackan och armband ser ni på närbilden. Kram, mina goa läsare! ♥
Grön militärjacka –Gina Tricot
Grå ulltröja –La Redoute
Jeans –Sass & Bide
Skinnväska –Botkier
armband –Gina Tricot
Svarta stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Åh tack, vad glad jag blir! 🙂 Ja de är snygga,köpte dem på mellandagsrean, men av någon anledning så har de inte så bra passform som jag hade hoppats, jag tycker de är jätte jobbiga att ha på sig, men de kanske blir bättre om jag bara orkar använda dem mer. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *