Dagens Outfit!

image3356 Idag har jag tamats med stormen Tuva! Inget att leka med dirket. Jag hade så mycket kläder på mig ute att jag vaggade fram,ha,ha. : D
Stickad klänning –Mango
Lila halsduk –present från min sambo
Lila skinnväska –Botkier
Merinoullsstrumpbyxor –Falke
Gråa stövlar –Björn Borg
Örhängen –Pilgrim

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Ja verkligen 🙂 Jo föresten,min leverans från Accessora har kommit bort!Har väntat över två veckor nu och chattade med kundservice idag.Det var trist.Men har beställt från Ebay av en tjej som säljer det märket,ett halsband och ett armband!Kram

  2. B: Nej, va trist, så himla typiskt, vet att du verkligen såg fram emot den. Hoppas du får dem från Ebay istället snart. Bättre pris kanske också?

  3. Ja det var jätte trist.Hade sett fram emot dom.Tycker det har varit dålig service på Accessora.Ja jag fick bra pris.Får 10% med så det är bra.Plus jag kan välja vad som helst i hela deras sortiment!Så jag ska beställa ett till armband och halsband sen om jag gillar dom andra,vilket jag nog kommer göra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *