Dagens Outfit!

image3443
Idag har jag jobbat en lång dag, rätt stresigt och mycket folk, men sedan träffade jag min mamma och bror och åt en räksmörgås på café vilket var supermysigt. Nu ska jag sjunka ner i ett varmt bad och kurera mig och sedna blir det vanliga fredagssunderhållningen då, Lets Dance ; ) (sorry att bilderna är ltie suddiga, ska försöka göra bättre imorgon).
Grön militärjacka –Gina Tricot
Lila ballongtopp –Björn Borg
Svarta leggings –Lindex
Lila skinnväska –Botkier
Guldhalsband -mammas gamla
Guldring med stor sten -Calvin Klein
Lila örhängen -HM
Gråa stövlar –Björn Borg

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Fin du är!Härlig färg på toppen.Halsbandet är väldigt coolt!Fin ring med.Jag ser med på Lets dance och dom är så duktiga!Svårt med utröstningen ikväll tycker jag.Och vad härliga outfits dom har.Färg,glädje och energi :)Ha en fin kväll!

  2. Tack, nu blev jag glad! :)Ja vist är de duktiga, jag blev helt chockad över vilken sambadrottning Tina hade blivit! :)Ja outfiten är minst liak rolgia att kolla på som danserna! 🙂 Ha en jätte fin kväll du med!! 🙂

  3. Evis: Tack, va roligt att du gillade ballongtoppen! 🙂
    Matilda: Åh tack, va gullig du är. Ja de är fina, ska tipsa dig om jag hittar likadana igen någonstans. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *