Dagens Outfit!

image3448Idag har jag inte haft en bra dag på jobbet, måddes så fruktansvärt dåligt men var ändå tvungen att gå till jobbet och stå i kassan och expediera 1634 kunder. Hjälp, nu är jag helt slut. En outfit bild lyckades jag ta i alla fall. Kände för att ta fram min prickiga klänning, är lite sugen på prickigt igen, även om blommor är vårens största mönster trend. Nu blir det i alal fall, kinamt och Melodifestivalen, uppkrypen i soffan : )
Prrickig klänning –HM
Strumpbyxor –Falke
Väska –Botkier
Guldhalsband –Disney Couture
Guldring –Pilgrim

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Stackare,hoppas du mår bättre nu!Prickigt är verkligen snyggt.Kul och inte bara köra på allt som är jätte inne 🙂 Halsbandet är så fint!Jag har spanat lite på armbandet faktiskt 🙂

  2. Johanna: Tack, ja jag älskar halsbandet. 🙂
    B: Tack för omtanken, ja lite bättre idag, men sitter fortfarande uppkrupen i soffan,ha,ha jag har fastnat här :)Ja visst är det snyggt, har plötsligt fastant för prickigt. Ja armbandet är lika fint som halsbandet tycker jag! 🙂
    Anonym: Tack, va roligt att höra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *