Dagens Outfit!

image3579image3578 
Jag kom på en rolig idé med att sätta ett svart sidenband runt kragen på min blus som jag fick av mamma. Jag knöt det som en rosett man man kan nog hitta på andra roliga sätt att knyta det också. Tyckte att det blev lite sött. : ) I min stylingiver plockade jag fram ett gammalt jeanssmycke från HM med fina pärlor i antik look som jag virade några varv runt armen så att det blev ett pärlarmband. : ) Hoppas ni kan se rosetten och armbandet ok på de 2 närbilderna. ♥
Randig blus-KappAhl
Grå kjol –Topshop
Strumpbyxor –Falke
Svarta skinnstövlar –Bianco
Plommonlila väska –Botkier
Pärlarmband –HM

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hanna: Tack, va kul att du gillade min rosettidé, kändes lite gossip girl inspirerat. 🙂
    B: Tack! 🙂 åh nej, va jobbigt, jag blev helt galen när mitt internet itne fungerade. Hoppas att det löser sig snart. STOR KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *