Ansiktsbild eller ej?

Dagens Outfit Tisdag
image3196 image3197
Jag har fått några önskemål på att visa ansiktsbilder, men hittils så har jag tänkt att det spelar ju ingen roll om anisktet är med eftersom det är kläderna som jag vill visa och kanske inspirera med. Men vad tycker ni mina kära läasre egentligen? Skulle ni tycka det vara kul med ansiktsbilder ibland? Eller är det bra som det är när bara kläderna syns? Hade varit kul att veta vilket ni skulle föredra!
Vit skjorta –HM
Stickad ullklänning –HM
Lackleggings –American Apparel
Knästrumpor –Björn Borg
Svarta stövlar –Bianco
Silverorm -Cocoo
Svart skinnarmband -Mango
Svart klocka -Guess
Cerist skärparmband -Miu Miu
Svart skinnväska -Bayswater, Mulberry

Du kanske också tycker om

11 kommentarer

 1. Klart att man vill se ditt vackra ansikte 🙂 Snyggaste bloggerskan i Sverige 😉 Det tycker jag iallfall 🙂

 2. Jag har alltid trott att ni bloggare tog sådana bilder för att ni lixom ville vara anonyma :P.
  Annars tycker jag att varför inte?, det skulle vara extra kul om du hade någon speciell sminkning, frisyr eller liknande du vill dela med dig av.
  Många kramar Erika

 3. Tänkte också att du ville vara anonym men tycker det är jättekul att få se ditt ansikte! Det blir mer personligt är klart och det tycker jag som läsare är mysigt.
  Kram Lina

 4. Hej, kul att ”se” dig!
  Absolut inget maste eftersom det ar dina inlagg man vill ”at” – men visst ar det kul att se dig! (du ar ju inte ful att titta pa……);)

 5. B: Hi,hi du är världens goaste, tusen tack för din fina komplimang, en dag som denna, när det har varit en del tråkigt som hänt, fick den mig att le igen! :)Det ger mig så mycket att ha den här bloggen med er helt underbara läsare som tycker om det jag gör! :)Blir nog lite mer ansiktsbilder nu då 🙂

  Erika: Ja du har helt rätt, jag kan inte fatta att jag glömde skriva det, för till en början ville jag vara annonym, men på senare tid har jag kännt att det kanske inte är så viktigt att jag är det. Det blir nog lite mer bilder just vid speciella frisyrer och sminktillfällen som du föreslår 🙂

  Evis: Tack, va gullig du är! Det blir nog lite fler ansiktsbilder då 🙂

  Lina: Ja det stämmer, men det kanske är dags att börja våga göra bloggen lite mer personlig precis som du säger, så det blir nog en och annan ansiktsbild i framtiden. :)Kram!

  Johanna: Tack för din kommentar, i början kände jag så, men jag har ju så goa läsare att det inte känns så läskigt längre. 🙂

  Åsa Eden: Va roligt att du tyckte det och tack, vad glad jag blir att du gillar det jag skriver! 🙂

  Tack för era kommentarer!! :)Till en början kännde jag att jag ville vara anonym, men eftersom jag har fått sånna underbara läsare så känns det inte så läskigt längre att visa upp sig på bild. Så det blir lite fler ansiktsbilder i fortsättningen, främst om det är någon rolig fisyr, makeup eller mössa som jag vill visa. Det känns kul at ni vill det och skönt att det inte är ett måste. Tack för att ni gör det så roligt att skriva den här bloggen och hoppas att jag kan fortsätta inspirera er med allt som gäller mode! 🙂

 6. Adriano: Tack för din kommentar, självklart ska jag försöka att få lika bra kvalitet på ansiktsbilderna som på de andra. 🙂
  Emmaria: Va bra och tack för din kommentar, då blir det nog ansiktsbilder på bra dagar och vanliga på dåliga dagar. 🙂
  Ella: Tack för din kommentar och ditt tips, det hade ju varit kul om jag kund egöra bloggen mer personlig på det sättet1 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *