Catwalk Collection!

Luella spring /summer 2008
image3142
Luellas vårkollektion förtjänar defenitivt en plats i Catwalk Collection. Troligtvis kommer den till och med att bli den mest trendgivande kollektkionen i vår! Både Topshop och HM har redan kopierat Luellas söta kjol och blus i småblommigt mönster.

Nyckelplaggen: Volangkjolen, vippig och söt i siden eller chiffong med blommmönster, coctailklänningen, kvinnlig och utsmyckad och Batwoman teen.
Silouetten: Väldigt flickig, nästan skolflicksaktig, med vippande kjolar med volym och volangklänningar med markerad midja och raka lite avslappnade kavajer samt korta 50-talsshorts med hög midja.
Mönster: Blommmönster, doppfärgat samt rutigt.
Färger: Kollektionen exploderar i starka klara färger som gult, rött och blått uppblandat med basfärger som svart, vitt och beige.
Detaljer: Att lägga märker till är framförallt de fantastiska påsydda blommorna i klara färger som pryder klänningar och kjolar, kängor med snörning och fladdermöss som är ett genomgående tema i kollektionen.

(Småblommigt, skolflicka, fladdermöss, coctailklänningar, rutigt, shorts med hög midja och doppfärgat syns hos Luella i vår)

För mer info kolla in www.style.com

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *