Dagens Outfit!

image3139image3140
Idag har jag varit på stan och gjort lite ärenden och nu kommer mamma och lillebrorsan hem till mig en stund och äter lite mat. Får bli grillade ugnsgrönsaker, tzatziki och ryggbiff. Fy vad det vräkte ner idag, ingen paraply hadde jag, också hade jag med mig nya väskan som jag inte har hunnit skyddsspraya, typiskt. Stomvindar blåste det också. Usch jag längtar redan efter våren och det är bara januari, suck! Lite ansikte frå komma med i smyg idag för att visa pälsmössan. ; ) Kram till er alla, mina goa läsare!! ♥
Grön skjortklänning –Mango
Svarta leggings –Ellos
Gråa stövlar –Björn Borg
Vinröd/lila skinnväska -Botkier
Guldhalsband –Kenneth Jay Lane
Pälsmössa -HM

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *