Dagens Fashionista!

image3199
Snyggt Eva!
Eva Mendes strålade i en söt klänning från lyxiga Fendi på en filmpremiär i Paris igår. Den vida klänningen har ett spännande svart/vitt mönster nedtill och Eva matchade med snygga svarta peeptoepumps. Hon kombinerade också klänningen med diamantsmycken till ett värde av $90,000 från Cartier. Hjälp!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

 1. Hej!
  Du har helt klart sveriges bästa modeblogg enligt mig, men jag läser även t.ex. Englas blogg. Helt sanslöst vilka hemska kommentarer hon får! Personangrepp,det värsta var nog att hon är en dålig mamma osv.
  Tänkte på dig, hoppas du aldrig får så hemska läsare! (Antagligen är de inte ens intresserade av mode, utan bara av att spy galla).
  Hoppas att du fortsätter att inspirera oss och slipper dessa rötägg.
  Tack for en kanonblogg!

 2. Adriano: Ja sååå söt!! 🙂
  Erika: Hej! Tusen tack för din fina kommentar, va glad jag blir!!! Jag läser också Englas modeblogg och måste säga att jag också tycker att det är helt fruktansvärt vad hon blir utsatt för. Du har nog rätt i att det inte ens är personer som är intresserade av mode utan som bara är där för att jävlas. Jag tycker att hon borde polisanmäla för olaga hot och trakasserier. Ja jag har tur som bara har fått så bra läsare som inspererar mig, ni gör det så roligt att skriva den här bloggen, tack! Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *