Dagens Fashionista(s)!

image3210image3211
 Supermodeller och Hollywoodstjärnor samlades igår i New York Citys historiska Plaza Hotel för att kolla in det nyrenoverade grand ballroom och vintage fine jewelry från Chanel på en fest med 1930-tals tema som kallas Nuit de Diamants gala. Kändisarna varav de flesta iklädda svarta eller vita Chanelplagg och Chanelsmycken fick avnjuta en utsökt middag och beundra deco diamanter från Chanels historia. Många smycken var effektfullt upphängda från vackra trädgrenar eller upplagda innuti tjusiga glasmontrar. Plazas grand ballroom var vackert utsmyckat i svart och vitt med svarta kristallkronor utsmyckade med pärlor, blomsterarrangemang med orkideer och exotiska blommor och ett ljusspel som förvandlade taket till en drömlik himmel med moln och glittrande stjärnor. Nya stjärnskottet Blake Lively bar en trendig hellång Chanelklänning med transparenta partier och håret uppsatt i en slarvig toffs. Söta Margaretha Missoni hade valt en helvit vacker klänning medmassor av volanger. Supermodellen Christy Turlington valde en väldigt enkel sidenklänning i svart som hon matchade med helt underbara svarta sandaletter med rosetter. Ellen Pompeo från Grey’s Anatomy var strålande vacker i vit blus med en stor rosett och lång kjol i 30-talsstil. Hon matchade med svarta skinnhandskar a la Karl Lagerfeld och en söt 30-tals inspirerad frisyr. Vanligtvis så söta Julia Styles såg dock ganska så tråkig ut jämfört med de andra som var så superglamourösa!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Ellen and Blake är två av få människor som alltid hitar rätt look och hur får du plats med mer en bild i länken eller rubriken,det får inte jag.

  2. Ja, de är alltid ursnygga! 🙂 I det här bloggverktyget går det att klicka bå bilderna och hålla markören i kanterna och gör bilderna mindre eller större. Har du prövat det? Jag brukar också göra bilderna mindre i ett bildhandteringsprogram som heter HP Photosmart. Hoppas det hjälper!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *