Dagens Outfit!

image3216image3214 Den osminkade sanningen…ha,ha,ha, ja för jag har inte hunnit sminka mig och fixa håret men fredagsoutfiten är på i alla fall!  : ) Here we go:
Vit tee-Topshop
Brun kjol –Chloé
Skinnväska –Botkier
Svarta strumpbyxor –Lindex
Bruna mockastövlar –Esprit
Halsband –Kenneth Jay Lane

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Vad fint 🙂 Kjolen är underbar!Det syns inte att du inte har smink,snygg ändå!Då ska du se mig utan smink ;)Som att se ett spöke haha.Kram

  2. B: Tack, roligt att du gillar kjolen, känns så lyxigt att ha den på sig. :)Tack för din fina kommentar, men, det måste vara bra färger i kameran, för jag är defenitivt mer spöklik i verkligheten, scary blek och blå under ögonen-den klassiska januarilooken, ha,ha:)Däremot tror jag inte ett ögonblick på din spöklook miss natural beauty!Kram
    Hannah: Tack! 🙂
    Matilda: Tack för din gulliga kommentar, men jag lovar, på närmare håll är det inte så, fast jag besparar er closeups på beviset,he,he 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *