Dagens Köp x 2!

image3265
Idag fick jag hem ett par strumpbyxor från Falke. Jag beställde dem från mytights.com efter ett superbra tips av en av min läsare, miss B. (Tack!!) : ) De är svarta och i merinoull, super snabb leverans och gratis frakt, helt fantastiskt! Jag tog strlk M eftersom jag har ganska långa ben, men de ser väldigt stora ut, hoppas de inte är förstora. Supermjuka och varma verkar de vara i alla fall. Jag köpte också den här söta antracitgråa kjolenTopshop. Som ni vet så älskar jag ju kjolar och den här var så söt och skön att ha på sig att jag inte kunde motstå den. 229 kr kostade den. Tänkte att den nog kommer att passa bra till mina gråa stövlar . : ) ♥

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Hejsan!Vad bra att du slog till på Falke.Jag använde mina idag och dom är mycket sköna!Jättefin kjol du köpt 🙂

 2. Åh, jag köpte nästan precis en sådan kjol i torsdags på hm divided. Grejt, då börjar jag ju faktiskt influeras av din stil 🙂 Vad glad jag blir!
  Kram

 3. Jäklar vilken söt kjol..
  Synd bara att inte Topshop finns här 🙁 Men kanske ska kolla in HM divided som Erika skrev om här ovan 🙂

 4. B: Ja de är verkligen superskön, skönaste ovh varmaste strumpbyxorna jag har prövat, absolut värt pengarna! Tack, va roligt att du gillade kjolen! 🙂
  Erika: Va kul att du hade hittat en nästan lika dan och för att du delade med dig av ditt tips, hi,hi vad gulligt sagt, jag blir verkligen jätte glad av att höra att jag kan inspirera med min klädstil! 🙂
  Sarah: Tack, ja kolla in HM divided, den kjolen är säkert minst lika fin och kanske ännu bättre pris! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *