Dagens Outfit!

image3268
Jag har inte fått tagit outfitbilden för än nu när jag kom hem. Jag har varit och fyllt i utväxten med nya slingor och toppat håret lite idag. Jag ska göra ett modelljobb imorgon och då är det ju skönt att vara lite fin i håret. Batteriet i kameran dog precis efter 2 kort, så det fick bli dessa. : )
Svart polotröja –Topshop
Grå puffkjol –Topshop
Merinoullsstrumpbyxor –Falke
Lila knästrumpor –HM
Gråa stövlar –Björn Borg
Skinnväska –Botkier
Guldhalsband –Kenneth Jay Lane

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Vad fint! Finns det någon chans att vi kan få se resultatet av jobbet längre fram? Vore jättespännande 🙂

  2. Jag håller med, jag vill också se!
    Sen undrar jag om du tar dina kort med fjärrutlösare eller om din kille gör det. Min man tar ju de bästa på mig, men jag försöker få till det med självutlösaren också.

  3. Erika: Tack 🙂 ja kanske, det är en underklädesphotoshoot som jag var på idag, så det beror lite på hur bilderna blir, om jag lägger upp dem här. 🙂
    Evis: Yes, om det inte blir för oanständigt så lägger jag upp dem 😉 Jag ställer min kamera på ett stativit till högtalaren som hör till vårat suround system och använder självutlösaren alltid. Men det är klart att när man har möjlighet så blir det säkert bäst om en person kan ta bilden istället! 🙂
    Jelena: Tack, åh ja jag är så glad att jag köpte det, jag har verkligen använt det hur mycket som helst och det är fortfarande lika fint. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *