Dagens Outfit

image3174image3173
Kunde intå motstå frestelsen att dra på mig nya AA klänningen med en gång och vara lite lördagsfin. : ) Det tjusiga är ju att klänningen är så fint ringad i ryggen, men som ni ser så syns BH bandet. Är det någon som har ett tips på en bra BH med riktigt låga ryggband som skulle funka? Tacksam för tips!! ♥
Svart klänning -American Apparel
Svarta strumpbyxor -Miss Sixty
Svarta lacksandaletter -Zara
Guldhalsband -Disney Couture
Rött läpstift -Passion/ Maybelline

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Åh tusen tack, va snäll du är!! Ja det tycker jag absolut du ska göra, du med din fantastiska figur skulle verkligen bli en babe i den! Den var mycket tjockare i materialet än vad jag trodde vilket var bra och billig var den också. 🙂

  2. Både H&M och Lindex har såna där ”bh-bandssnkare” dvs ett extra band man knäpper på på det horisontella bandet. Det extra bandet går ett varv kring magen, och sänker bh-bandet i ryggen. Prova om du inte gjort det, funkar jättebra! Finns bland övriga bh-band, inlägg osv.

  3. Lin: Tusen tack, vilket jätte bra tips! Visste inte om att det fanns, då kanske man inte behöver köpa en helt nu BH, ska kola in både HM och Lindex.

  4. Hej!
    Jag gillar verkligen AA klänningarna, själv har jag fyra st. Jag brukar köra med vanlig bh fast jag knäpper om bandet till halterneck. Brukar ha genonskinligt bh band och dra ner bh:n ordentligt i ryggen så syns den knappt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *