Dagens REA-fynd!

Victoira Arena ska ju som jag redan har skrivit stänga och rear därför ut även höstkollektioner till 50%. den här snygga toppen från Miu Mius höstkollektion kunde jag inte motstå. Tyget är det mjukaste jag någonsin har kännt och då har jag kännt på många tyger under mina år på TextilHögskolan, 100% modal är det och jag förstår inte vilken teknik de har användt för att få det så otroligt mjukt, det är helt ljuvligt. Färgen är en härlig plommonlila/vinröd höstfärg och den har väldigt söta puffärmar med små rynkade detaljer. Jag prövade även den här och den här också från höstkollektionen men toppen var den som satt bäst på mig. ♥

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Sarah: Ja jag gillade också färgen, känns härligt mustig och höstig. Alldeles för mycket ;)så jag vågar inte skriva det här.

    Jelena: Roligt att du också tyckte om den. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *